banner_lynx

BRP ON TOUR, MÅNDAG DEN 20/4 KL 12:00 - 19:00

Måndagen den 20/4 -15 kl 12:00 - 19:00 kommer vi ha visning på 2016 års Ski-doo, Lynx och några Can-Am.
Vi kommer ha utförsäljning i butiken på kläder, hjälmar, glasögon m.m.  
Kom in ta en kopp kaffe och boka din nya maskin till 2016.

Var bland de första i ditt område att se utvalda BRP-nyheter live. Är du dessutom sugen på en ny Lynx eller Ski-Doo ska du inte vänta för länge att beställa den eftersom tillgången till hösten är begränsad! Bokar du en ny maskin före 31 maj får du 6 000 kronor i rabatt & chans att vinna din maskin! Glöm inte heller att fram till 25 april kan du ta del av Build Your Ride för lynx och Spring Order för Ski-doo modellerna. Build Your Ride innebär att du under vårkampanjen kan välja vissa tillval & ändringar samt få dem fabriksmonterade vilket sparar dig pengar. Desamma gäller Ski-doos Spring order.